Fard de obraz Shiseido INNERGLOW CHEEK POWDER 07 3.5gr cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Shiseido INNERGLOW CHEEK POWDER 07 3.5gr profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Shiseido de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Shiseido INNERGLOW CHEEK POWDER 07 3.5gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Shiseido
Id Produs: PPBCPSHIS1335471

Noul Shiseido Innerglow Cheek Powder combină proprietățile unui blush și ale unui iluminator într-o singură pudră compactă. Oferă obrajilor tăi o culoare și o strălucire sănătoasă până la 8 ore datorită particulelor sferice din compoziție, ce oferă o textură catifelată.

Brand: Shiseido
Colectie: INNERGLOW CHEEK POWDER 07 3.5gr

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Shiseido rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Shiseido online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Shiseido INNERGLOW CHEEK POWDER 07 3.5gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: