Fard de obraz Yves Saint Laurent BLUSH VOLUPTE 7 G Bohemian 9 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Yves Saint Laurent BLUSH VOLUPTE 7 G Bohemian 9 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Yves Saint Laurent de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Yves Saint Laurent BLUSH VOLUPTE 7 G Bohemian 9 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Yves Saint Laurent
Id Produs: PPBBLYSLA1093192

Inspirat de pasiune- sentimentul care lumineaza chipul unei femei mai frumos decat orice machiaj profesionist- Yves Saint Laurent creeaza Blush Volupte, o armonie de culori pretioase, cu o textura lejera, pudrata ce se aseaza impecabil pe piele, sculptandu-ti chipul asa cum iti doresti. Nuantele sunt opace, de o intensitate incantatoare, care iti vor asterne pe obraji nici mai mult nici mai putin decat bucuria de a trai!

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: BLUSH VOLUPTE 7 G Bohemian 9

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Yves Saint Laurent rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Yves Saint Laurent online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Yves Saint Laurent BLUSH VOLUPTE 7 G Bohemian 9 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: