Fard de pleoape Clinique CHUBBY STICK SHADOW TINT FOR EYES 3 G Fuller Fudge 3 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Clinique CHUBBY STICK SHADOW TINT FOR EYES 3 G Fuller Fudge 3 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Clinique de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Clinique CHUBBY STICK SHADOW TINT FOR EYES 3 G Fuller Fudge 3 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Clinique
Id Produs: PEMESCLIN1024903

Culori lejere, cremoase, usor de combinat, pentru un machiaj superb al ochilor! Poti sa alegi dintr-o varietate de nuante si sa te joci in functie de starea ta de spirit: cu un creion dai culoare intregii pleoape, cu altul conturezi si dai adancime privirii si cu altul iluminezi arcadele. Oricum le-ai imbina, culorile raman proaspete mult timp, nu se aduna in pliuri si nu se sterg, nici chiar dupa o zi lunga la serviciu si cateva ore de exercitii la sala. Clinique Chubby Stick Shadow este non-iritant, se intinde usor, fara sa dea senzatia de piele “care tine” si se demachiaza fara efort.

Brand: Clinique
Colectie: CHUBBY STICK SHADOW TINT FOR EYES 3 G Fuller Fudge 3

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Clinique rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Clinique online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Clinique CHUBBY STICK SHADOW TINT FOR EYES 3 G Fuller Fudge 3 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: