Fard de pleoape Dior 5 COULEURS 767-Inflame cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Dior 5 COULEURS 767-Inflame profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Dior de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Dior 5 COULEURS 767-Inflame cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Dior
Id Produs: PEMESDIOR1253501

Paleta 5 Couleurs este o emblemă a brandului Dior și reprezintă esența luxului și a rafinamentului. Cele cinci farduri pigmentate și cremoase vin în nuanțe unice care se completează ideal pentru a crea variate look-uri. Dă frâu imaginației și creează cele mai delicate sau intense machiaje, de la cele naturale până la cele de seară, Dior 5 Couleurs este gata să îți îndeplinească toate dorințele și nevoile. Paleta este compactă, ușor de purtat în orice poșetă și este dotată cu o oglindă mare și două aplicatoare de fard.

Brand: Dior
Colectie: 5 COULEURS 767-Inflame

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Dior rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Dior online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Dior 5 COULEURS 767-Inflame cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: