Fard de pleoape Giorgio Armani EYE TINT EYESHADOW 11 6.5ml cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Giorgio Armani EYE TINT EYESHADOW 11 6.5ml profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Giorgio Armani de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Giorgio Armani EYE TINT EYESHADOW 11 6.5ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Giorgio Armani
Id Produs: PEMESARMA1114239

Descoperă fardul de ochi așa cum nu l-ai mai văzut! Eye Tint Liquid Shadow este un fard complex. Acesta combină o textură confortabilă cremoasă cu longevitatea unei cernele și puritatea unei pudre. Pigmentul intens îți va transforma orice look într-unul strălucior și fabulos. De asemenea, îl poți folosi drept eyeliner. Dă-ți frâu liber imaginației și creează machiaje spectaculoase cu Eye Tint Liquid Shadow!

Brand: Giorgio Armani
Colectie: EYE TINT EYESHADOW 11 6.5ml

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Giorgio Armani rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Giorgio Armani online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Giorgio Armani EYE TINT EYESHADOW 11 6.5ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: