Fard de pleoape Lancôme OMBRE HYPNOSE MONO 3 G ERIKA F I202 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Lancôme OMBRE HYPNOSE MONO 3 G ERIKA F I202 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Lancôme de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Lancôme OMBRE HYPNOSE MONO 3 G ERIKA F I202 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Lancôme
Id Produs: PEMESLANC1001180

Este greu de imaginat un fard de ochi mai performant decat Lancôme Ombre Hypnose, o creatie a celebrei case Lancôme pe care o veti aprecia la adevarata ei valoare dupa prima aplicare. Este suficient de versatil incat sa creeze exact machiajul pe care il doriti, fie ca este sic sau de tip smoky eyes, este rezistent, se aplica usor, fara sa se intinda in zone in care nu trebuie sa ajunga, si vine intr-o gama generoasa de nuante. Este usor de purtat in geanta si un aliat minunat atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de seara!

Brand: Lancôme
Colectie: OMBRE HYPNOSE MONO 3 G ERIKA F I202

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Lancôme rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Lancôme online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Lancôme OMBRE HYPNOSE MONO 3 G ERIKA F I202 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: