Fard de pleoape L'Oreal COLOR RICHE LES OMBRES QUADS 10 G Beige Trench E1 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape L’Oreal COLOR RICHE LES OMBRES QUADS 10 G Beige Trench E1 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape L’Oreal de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape L’Oreal COLOR RICHE LES OMBRES QUADS 10 G Beige Trench E1 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape L’Oreal
Id Produs: PEMESLORE1000826

Patru nuante bogat pigmentate, cu un design in forma de ochi, ce pot fi folosite singure sau impreuna, pentru a crea combinatii infinite, machiaje de zi, discrete, sau machiaje intense, spectaculoase, de seara. Iti poti urma instinctul, sau poti alege look-ul propus de L’Oreal pe spatele casetei. Textura catifelata a fardurilor Les Ombre se aplica usor, uniform, ilumineaza pleoapele si scoate in evidenta expresivitatea ochilor.

Brand: L’Oreal
Colectie: COLOR RICHE LES OMBRES QUADS 10 G Beige Trench E1

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape L’Oreal rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape L’Oreal online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape L’Oreal COLOR RICHE LES OMBRES QUADS 10 G Beige Trench E1 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: