Fard de pleoape Shiseido LUMINIZING SATIN EYE TRIO 3 G Strata Br307 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Shiseido LUMINIZING SATIN EYE TRIO 3 G Strata Br307 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Shiseido de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Shiseido LUMINIZING SATIN EYE TRIO 3 G Strata Br307 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Shiseido
Id Produs: PEMESSHIS476437

Shiseido LUMINIZING SATIN EYE TRIO este un must have pentru trusa ta de farduri, deoarece contine trei nuante de pleoape extrem de versatile, ce-ti permit sa creezi combinatii perfecte pentru look-ul tau de zi sau de seara. Textura matasoasa, lejera lasa pe pleoape un finisaj superb ce dureaza mai multe ore fara sa isi piarda din intensitate. Combina si suprapune cele trei culori pentru un efect intens, dramatic, sau aplica-le individual pentru a completa un look casual.

Brand: Shiseido
Colectie: LUMINIZING SATIN EYE TRIO 3 G Strata Br307

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Shiseido rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Shiseido online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Shiseido LUMINIZING SATIN EYE TRIO 3 G Strata Br307 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: