Fard de pleoape Yves Saint Laurent COUTURE EYE PALETTE 3 G cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Yves Saint Laurent COUTURE EYE PALETTE 3 G profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Yves Saint Laurent de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Yves Saint Laurent COUTURE EYE PALETTE 3 G cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Yves Saint Laurent
Id Produs: PEMESYSLA1078033

Yves Saint Laurent va prezinta Couture Eye Pallette, cinci nuante cremoase, superbe, cu aspect mat sau satinat. Este tot ce iti trebuie pentru a face din ochii tai o opera de arta. Culoarea intensa are rezistenta indelungata si nu se aduna in pliuri. Poti alege dintr-o gama bogata de nuante mate sau satinate. Formula este bogata in extracte de perle, pigmenti si o combinatie de pudre transparente care asigura o fixare perfecta a fardului pe pleoape. Pielea devine neteda, machiajul se aplica uniform si ramane impecabil timp de 12 ore.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: COUTURE EYE PALETTE 3 G

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Yves Saint Laurent rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Yves Saint Laurent online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Yves Saint Laurent COUTURE EYE PALETTE 3 G cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: