Fard de pleoape Yves Saint Laurent FULL MATTE EYE SHADOW 04 5ml cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Yves Saint Laurent FULL MATTE EYE SHADOW 04 5ml profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Yves Saint Laurent de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Yves Saint Laurent FULL MATTE EYE SHADOW 04 5ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Yves Saint Laurent
Id Produs: PEMESYSLA1324241

Pregătește-te să încerci un fard pentru ochi așa cum nu ai mai văzut vreodată. Yves Saint Laurent Full Matte Shadow este un fard lichid mat care promite să reziste până la 16 ore fără a se aduna în liniile fine ale ploapelor. Acesta conține 40% apă și îți va lăsa un efect răcoritor și revigorant. Obține un machiaj rezistent și de invidiat cu Yves Saint Laurent Full Matte Shadow!

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: FULL MATTE EYE SHADOW 04 5ml

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Yves Saint Laurent rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Yves Saint Laurent online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Yves Saint Laurent FULL MATTE EYE SHADOW 04 5ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: