Fond de ten Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 30 ML 1W2 Sand-WARM/GOLDEN UNDERTONE cu comanda online

Opteaza pentru acest Fond de ten Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 30 ML 1W2 Sand-WARM/GOLDEN UNDERTONE profesional atunci cand vrei sa ai un ten impecabil. Ofera-ti un ten luminos, fara imperfectiuni si o nuanta uniforma cu un Fond de ten Estée Lauder de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fond de ten Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 30 ML 1W2 Sand-WARM/GOLDEN UNDERTONE cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fond de ten Estée Lauder
Id Produs: PEMMAELAU1004092

ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 3N2 Wheat camuflează perfect petele, cearcănele și imper-fecțiunile, lăsând textura pielii perfect netedă, luminoasă și uniformă, fără senzația de greutate și fără as-pect uleios. Formula lichidă, mătăsoasă și răcoritoare se aplică ușor și conferă întotdeauna rezultatul dorit, fie că ai nevoie de o acoperire mai lejeră sau mai intensă. Compoziția avansată rezistă în orice condiții de mediu, căldură excesivă, umiditate sau activitate intensă, fără să-și piardă prospețimea, sau să se transfere pe hainele tale.

Brand: Estée Lauder
Colectie: DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 30 ML 1W2 Sand-WARM/GOLDEN UNDERTONE

Prezent in orice trusa de make-up un Fond de ten Estée Lauder rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este deosebit de util atunci cand vrei sa obtii un look impecabil. In functie de tipul de piele, gradul de acoperire, efectul final dorit sau nuanta alege sa cumperi Fond de ten Estée Lauder online.

Un Fond de ten Estée Lauder cu acoperire mare hidratant sau hipoalergenic, cu efect matifiant sau lifting, ce confera pielii un aspect curat este exact ceea ce orice doamna sau domnisoara isi doreste. Achizitioneaza Fond de ten Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 30 ML 1W2 Sand-WARM/GOLDEN UNDERTONE cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: