Fond de ten Estée Lauder FUTURIST HYDRA RESCUE 2W1 35ml cu comanda online

Opteaza pentru acest Fond de ten Estée Lauder FUTURIST HYDRA RESCUE 2W1 35ml profesional atunci cand vrei sa ai un ten impecabil. Ofera-ti un ten luminos, fara imperfectiuni si o nuanta uniforma cu un Fond de ten Estée Lauder de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fond de ten Estée Lauder FUTURIST HYDRA RESCUE 2W1 35ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fond de ten Estée Lauder
Id Produs: PMKELAU1439220

Estée Lauder vine acum cu un nou fond de ten, perfect pentru a-ți satisface toate nevoile în materie de machiaj. Având la bază puterea unui produs de îngrijire a pielii, acesta reduce roșeața și iritația pielii, protejează împotriva efectelor poluării și hidratează pielea. Hydra Rescue are SPF 45, are o formulă ușoară a cărei acoperire poate fi ajustată prin aplicarea unei cantități mai mari de produs și oferă un aspect uniform, luminos și natural, ce va dura până la 12 ore.

Brand: Estée Lauder
Colectie: FUTURIST HYDRA RESCUE 2W1 35ml

Prezent in orice trusa de make-up un Fond de ten Estée Lauder rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este deosebit de util atunci cand vrei sa obtii un look impecabil. In functie de tipul de piele, gradul de acoperire, efectul final dorit sau nuanta alege sa cumperi Fond de ten Estée Lauder online.

Un Fond de ten Estée Lauder cu acoperire mare hidratant sau hipoalergenic, cu efect matifiant sau lifting, ce confera pielii un aspect curat este exact ceea ce orice doamna sau domnisoara isi doreste. Achizitioneaza Fond de ten Estée Lauder FUTURIST HYDRA RESCUE 2W1 35ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: