Fond de ten Guerlain PARURE DE LUMIERE 30 ML Beige Clair 2 cu comanda online

Opteaza pentru acest Fond de ten Guerlain PARURE DE LUMIERE 30 ML Beige Clair 2 profesional atunci cand vrei sa ai un ten impecabil. Ofera-ti un ten luminos, fara imperfectiuni si o nuanta uniforma cu un Fond de ten Guerlain de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fond de ten Guerlain PARURE DE LUMIERE 30 ML Beige Clair 2 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fond de ten Guerlain
Id Produs: PFOFOGUER556299

Guerlain Parure Lumiere este primul fond de ten hidratant si cu efect de luminozitate de la Guerlain. Formula sa secreta contine apa luminiscenta, o apa marina absorbita de piele in profunzime, ce hidrateaza continuu si aduce o infuzie de lumina. Fondul de ten actioneaza timp indelungat datorita pigmentilor prismatici cu reflexii multiple, ce difuzeaza lumina in toate directiile. Formula fluida si proaspata intra rapid in piele si o imbraca in stralucire pura.

Brand: Guerlain
Colectie: PARURE DE LUMIERE 30 ML Beige Clair 2

Prezent in orice trusa de make-up un Fond de ten Guerlain rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este deosebit de util atunci cand vrei sa obtii un look impecabil. In functie de tipul de piele, gradul de acoperire, efectul final dorit sau nuanta alege sa cumperi Fond de ten Guerlain online.

Un Fond de ten Guerlain cu acoperire mare hidratant sau hipoalergenic, cu efect matifiant sau lifting, ce confera pielii un aspect curat este exact ceea ce orice doamna sau domnisoara isi doreste. Achizitioneaza Fond de ten Guerlain PARURE DE LUMIERE 30 ML Beige Clair 2 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: