Fond de ten Yves Saint Laurent ENCRE DE PEAU ALL HOURS B10 25gr cu comanda online

Opteaza pentru acest Fond de ten Yves Saint Laurent ENCRE DE PEAU ALL HOURS B10 25gr profesional atunci cand vrei sa ai un ten impecabil. Ofera-ti un ten luminos, fara imperfectiuni si o nuanta uniforma cu un Fond de ten Yves Saint Laurent de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fond de ten Yves Saint Laurent ENCRE DE PEAU ALL HOURS B10 25gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fond de ten Yves Saint Laurent
Id Produs: PFOFOYSLA1265682

Yves Saint Laurent LE TEINT ENCRE DE PEAU rescrie standardele șarmul feminin cu finisajul său natural superb, textura ultra lejeră și senzația incredibilă de libertate pe care o oferă. Fondul de ten are o consistență fluidă, este fin ca cerneala și astfel permite o aplicare perfect uniformă de fiecare dată, pentru un look soft mat ce durează întreaga zi. Bucură-te de acoperire impecabilă și instantanee a petelor, porilor dilatați și imperfecțiunilor pielii. tenul tău se va transfprma pe loc în suprafață perfectă pentru un machiaj superb, ultra rezistent.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: ENCRE DE PEAU ALL HOURS B10 25gr

Prezent in orice trusa de make-up un Fond de ten Yves Saint Laurent rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este deosebit de util atunci cand vrei sa obtii un look impecabil. In functie de tipul de piele, gradul de acoperire, efectul final dorit sau nuanta alege sa cumperi Fond de ten Yves Saint Laurent online.

Un Fond de ten Yves Saint Laurent cu acoperire mare hidratant sau hipoalergenic, cu efect matifiant sau lifting, ce confera pielii un aspect curat este exact ceea ce orice doamna sau domnisoara isi doreste. Achizitioneaza Fond de ten Yves Saint Laurent ENCRE DE PEAU ALL HOURS B10 25gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: