Fond de ten Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW BD50 30ml cu comanda online

Opteaza pentru acest Fond de ten Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW BD50 30ml profesional atunci cand vrei sa ai un ten impecabil. Ofera-ti un ten luminos, fara imperfectiuni si o nuanta uniforma cu un Fond de ten Yves Saint Laurent de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fond de ten Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW BD50 30ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fond de ten Yves Saint Laurent
Id Produs: PFOFOYSLA1305230

Tot ceea ce îți poți dori de la un produs pentru ten se regăsește în Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow. Această cremă hidratantă colorată joacă rolul atât unui produs hidratant de îngrijire a pielii, cât și unui fond de ten cu acoperire medie. Pielea ta va fi hrănită și va radia în timp ce va fi protejată de razele soarelui de către un SPF 23. Formula este compusă din 70% apă, acid hialuronic, vitamina E și antioxidanți pentru cea mai bună îngrijire și hidratare intensă. Produsul ajută la uniformizarea nuanței tenului și nu încarcă porii. Dacă îți dorești un ten impecabil fără să îl încarci cu produse grele atunci Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow este alegerea perfectă!

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW BD50 30ml

Prezent in orice trusa de make-up un Fond de ten Yves Saint Laurent rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este deosebit de util atunci cand vrei sa obtii un look impecabil. In functie de tipul de piele, gradul de acoperire, efectul final dorit sau nuanta alege sa cumperi Fond de ten Yves Saint Laurent online.

Un Fond de ten Yves Saint Laurent cu acoperire mare hidratant sau hipoalergenic, cu efect matifiant sau lifting, ce confera pielii un aspect curat este exact ceea ce orice doamna sau domnisoara isi doreste. Achizitioneaza Fond de ten Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW BD50 30ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: