Lotiune pentru plaja Biotherm AFTER SUN MILK 400 ML 400 Ml cu comanda online

Fereste-te de arsurile solare si de probleme cu o Lotiune pentru plaja Biotherm AFTER SUN MILK 400 ML 400 Ml profesionala ce asigura o ingrijire delicata a pielii. Nu este recomandat sa eviti folosirea cremei de protectie solara, asadar alege o Lotiune pentru plaja Biotherm de calitate pe care o poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Lotiune pentru plaja Biotherm AFTER SUN MILK 400 ML 400 Ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Lotiune pentru plaja Biotherm
Id Produs: PSKATBIOT188174

Daca ai cam exagerat cu expunerea la soare si ai stat cateva ore in plus fata de cat era permis (pentru ca trebuia sa te bronzezi intr-o zi cat altii intr-o luna) poti sta linistita: vei avea parte de un somn cat se poate de relaxat noaptea, pentru ca din fericire exista laptele hidratant dupa soare de la Biotherm. Imbogatita cu ingredientul acvatic minune-Thermal PlanktonTM- formula delicata calmeaza arsurile solare si activeaza regenerarea celulara.

Brand: Biotherm
Colectie: AFTER SUN MILK 400 ML 400 Ml

Ajuta pielea sa capete un bronz frumos si sanatos folosind o Lotiune pentru plaja Biotherm profesionala cu un miros absolut divin ce lasa o piele hidratata si catifelata. Realizate doar din ingrediente sigure astfel de lotiuni de plaja marca Biotherm sunt recomandate pentru a fi folosite in zilele in care te expui la soare, evitandu-se astfel imbatranirea prematura a pielii.

Alege Lotiune pentru plaja Biotherm online menita sa iti protejeze si hidrateze corespunzator pielea. Achizitioneaza Lotiune pentru plaja Biotherm AFTER SUN MILK 400 ML 400 Ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: