Lotiune pentru plaja Clinique VIRTU-OIL BODY MIST 144 Ml cu comanda online

Fereste-te de arsurile solare si de probleme cu o Lotiune pentru plaja Clinique VIRTU-OIL BODY MIST 144 Ml profesionala ce asigura o ingrijire delicata a pielii. Nu este recomandat sa eviti folosirea cremei de protectie solara, asadar alege o Lotiune pentru plaja Clinique de calitate pe care o poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Lotiune pentru plaja Clinique VIRTU-OIL BODY MIST 144 Ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Lotiune pentru plaja Clinique
Id Produs: PSKATCLIN1241680

Uită de tradițională cremă de plajă. Cu spray-ul Clinique Sunscreen Virtu-Oil Body Mist protecția solară devine mai plăcut de aplicat și ușoară. Acesta nu conține ulei și se absoarbe rapid în piele fără a lăsa o senzație grasă pielii. Aplică spray-ul cu 15 minute de expunerea la soare. SPF30

Brand: Clinique
Colectie: VIRTU-OIL BODY MIST 144 Ml

Ajuta pielea sa capete un bronz frumos si sanatos folosind o Lotiune pentru plaja Clinique profesionala cu un miros absolut divin ce lasa o piele hidratata si catifelata. Realizate doar din ingrediente sigure astfel de lotiuni de plaja marca Clinique sunt recomandate pentru a fi folosite in zilele in care te expui la soare, evitandu-se astfel imbatranirea prematura a pielii.

Alege Lotiune pentru plaja Clinique online menita sa iti protejeze si hidrateze corespunzator pielea. Achizitioneaza Lotiune pentru plaja Clinique VIRTU-OIL BODY MIST 144 Ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: