Lotiune pentru plaja Lancaster SUN BEAUTY SILKY MILK SUBLIME 400 ml 400 Ml cu comanda online

Fereste-te de arsurile solare si de probleme cu o Lotiune pentru plaja Lancaster SUN BEAUTY SILKY MILK SUBLIME 400 ml 400 Ml profesionala ce asigura o ingrijire delicata a pielii. Nu este recomandat sa eviti folosirea cremei de protectie solara, asadar alege o Lotiune pentru plaja Lancaster de calitate pe care o poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Lotiune pentru plaja Lancaster SUN BEAUTY SILKY MILK SUBLIME 400 ml 400 Ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Lotiune pentru plaja Lancaster
Id Produs: PSKATLANC540964

Loțiunea de plajă nu a fost niciodată mai ușor de aplicat. Sub formă de spray, cu doar câteva pulverizări îți învăluiești corpul într-o brumă fină și delicată care te va proteja de razele dăunătoare UVA și UVB ale soarelui. Lancaster Sun Beauty Milky Spray conține factor de protecție solară 15 și te ajută să obții un bronz uniform auriu.

Brand: Lancaster
Colectie: SUN BEAUTY SILKY MILK SUBLIME 400 ml 400 Ml

Ajuta pielea sa capete un bronz frumos si sanatos folosind o Lotiune pentru plaja Lancaster profesionala cu un miros absolut divin ce lasa o piele hidratata si catifelata. Realizate doar din ingrediente sigure astfel de lotiuni de plaja marca Lancaster sunt recomandate pentru a fi folosite in zilele in care te expui la soare, evitandu-se astfel imbatranirea prematura a pielii.

Alege Lotiune pentru plaja Lancaster online menita sa iti protejeze si hidrateze corespunzator pielea. Achizitioneaza Lotiune pentru plaja Lancaster SUN BEAUTY SILKY MILK SUBLIME 400 ml 400 Ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: