Luciu de buze Clinique LONG LAST GLOSSWEAR 6 ML Guavagold N 08 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Clinique LONG LAST GLOSSWEAR 6 ML Guavagold N 08, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Clinique bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Clinique LONG LAST GLOSSWEAR 6 ML Guavagold N 08 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Clinique
Id Produs: PLILICLIN1061177

Clinique LONG LAST GLOSSWEAR iti imbraca buzele intr-un voal senzational de culoare sclipitoare. Textura fina, matasoasa se aplica uniform, fara sa se adune in cute si ramane pe buze pana la 8 ore. Gloss-ul este formulat cu ingrediente intens hidratante ce lasa o senzatie placuta de buze moi si confortabile. Aplica gloss-ul direct pe buze sau peste rujul tau preferat, pentru un efect de buze mai pline.

Brand: Clinique
Colectie: LONG LAST GLOSSWEAR 6 ML Guavagold N 08

Opteaza pentru un Luciu de buze Clinique rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Clinique online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Clinique este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul LONG LAST GLOSSWEAR 6 ML Guavagold N 08 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Clinique LONG LAST GLOSSWEAR 6 ML Guavagold N 08 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: