Luciu de buze Dior ADDICT ULTRA GLOSS - 6.5 ml 785-Diorama cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Dior ADDICT ULTRA GLOSS – 6.5 ml 785-Diorama, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Dior bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Dior ADDICT ULTRA GLOSS – 6.5 ml 785-Diorama cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Dior
Id Produs: PLILIDIOR1179400

Dior Addict Ultra Gloss are o textura ultra-usoara, ce se aplica fara efort si imbraca buzele intr-o culoare vibranta, cu sclipiri de diamant si finish glam. Formula acestui lip gloss umple liniile fine din buze si le hidrateaza in acelasi timp, iar ingredientele active din compozitie ofera suplete si o forma apetisanta, cu 14% mai mult volum, instant. Addict Ultra Gloss aplica pe buze o pelicula subtire, dar ultra-rezistenta, care dureaza pana la 6 ore, pentru ca tu sa te simti precum o vedeta in fiecare zi.

Brand: Dior
Colectie: ADDICT ULTRA GLOSS – 6.5 ml 785-Diorama

Opteaza pentru un Luciu de buze Dior rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Dior online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Dior este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul ADDICT ULTRA GLOSS – 6.5 ml 785-Diorama si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Dior ADDICT ULTRA GLOSS – 6.5 ml 785-Diorama la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: