Luciu de buze Givenchy ENCRE INTERDITE LIP GLOSS 08 7.5ml cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Givenchy ENCRE INTERDITE LIP GLOSS 08 7.5ml, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Givenchy bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Givenchy ENCRE INTERDITE LIP GLOSS 08 7.5ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Givenchy
Id Produs: PMKGIVE1372728

După aplicarea rujului Givenchy Encre Interdite buzele tale vor deveni irezistibile și râvnite. Formula sa ușoară este rezistentă la apă și la transfer asigurând o purtare îndelungată până la 24 de ore. O dată aplicat, stratul subțire de ruj dezvăluie un pigment intens, dar totodată o hidratare în profunzime. Fii pregătită să cucerești cu ajutorul noului ruj Givenchy Encre Interdite!

Brand: Givenchy
Colectie: ENCRE INTERDITE LIP GLOSS 08 7.5ml

Opteaza pentru un Luciu de buze Givenchy rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Givenchy online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Givenchy este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul ENCRE INTERDITE LIP GLOSS 08 7.5ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Givenchy ENCRE INTERDITE LIP GLOSS 08 7.5ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: