Luciu de buze Guerlain KISSKISS SHINE LIQUID LIP GLOSS L361 5.8ml cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Guerlain KISSKISS SHINE LIQUID LIP GLOSS L361 5.8ml, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Guerlain bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Guerlain KISSKISS SHINE LIQUID LIP GLOSS L361 5.8ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Guerlain
Id Produs: PMKGUER1393216

Iconicul ruj Guerlain KissKiss revine într-o incredibilă variantă lichidă. Pentru a-ți termina look-ul exact în felul în care îți dorești, poți alege dintre cele trei aspecte diferite ale rujurilor – mat, lucios sau sclipicios. Indferent de aspectul final, rujurile îți mențin buzele hidratate, iar pigmentul este foarte rezistent. Potențează-ți senzualitatea cu noile rujuri lichide Guerlain KissKiss!

Brand: Guerlain
Colectie: KISSKISS SHINE LIQUID LIP GLOSS L361 5.8ml

Opteaza pentru un Luciu de buze Guerlain rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Guerlain online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Guerlain este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul KISSKISS SHINE LIQUID LIP GLOSS L361 5.8ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Guerlain KISSKISS SHINE LIQUID LIP GLOSS L361 5.8ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: