Luciu de buze Lancôme L'ABSOLU VELVET MATTE 144 8ml cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Lancôme L’ABSOLU VELVET MATTE 144 8ml, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Lancôme bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Lancôme L’ABSOLU VELVET MATTE 144 8ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Lancôme
Id Produs: PLILILANC1275840

Descoperă Rouge Artiste – nuanța spectaculoasă pentru artista din tine, de la Lancôme. L’ABSOLU GLOSS este o formulă avansată care oferă strălucire absolută și îți iluminează instantaneu zâmbetul. Cu intensitatea pe care acest gloss ți-o așterne pe buze, Lancome reinventează celebrul Lancome Rouge, cu efect volumizant și un finisaj nou, pentru aceleași culori spectaculoase: scânteietor, ultra rezistent, cu o luminozitate jucăușă. În plus, complexul hidratant inclus în formulă oferă cea mai plăcută senzație de confort.

Brand: Lancôme
Colectie: L’ABSOLU VELVET MATTE 144 8ml

Opteaza pentru un Luciu de buze Lancôme rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Lancôme online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Lancôme este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul L’ABSOLU VELVET MATTE 144 8ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Lancôme L’ABSOLU VELVET MATTE 144 8ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: