Luciu de buze Shiseido LACQUER ROUGE 6 ML ROSE GREY Rs727 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Shiseido LACQUER ROUGE 6 ML ROSE GREY Rs727, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Shiseido bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Shiseido LACQUER ROUGE 6 ML ROSE GREY Rs727 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Shiseido
Id Produs: PLILISHIS1093557

Acest ruj lichid lasa buzele netede ca lacul. Inspirat din traditia japoneza in domeniul lacurilor, o singura aplicare asigura culoare intensa si luciu profund. Aplicatorul aluneca perfect pe buze, iar culoarea este uniforma si nu curge. Rujul imbunatateste in timp, aspectul buzelor crapate sau aspre, netezindu-le si hidratandu-le in profunzime. Tehnologia revolutionara de ingrijire a buzelor ofera hidratatare intreaga zi, datorita complexului original Super Hydro-Wrap Vitalizing DE.

Brand: Shiseido
Colectie: LACQUER ROUGE 6 ML ROSE GREY Rs727

Opteaza pentru un Luciu de buze Shiseido rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Shiseido online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Shiseido este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul LACQUER ROUGE 6 ML ROSE GREY Rs727 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Shiseido LACQUER ROUGE 6 ML ROSE GREY Rs727 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: