Luciu de buze Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 G FUCHSIA DESINVOLTE 1 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 G FUCHSIA DESINVOLTE 1, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Yves Saint Laurent bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 G FUCHSIA DESINVOLTE 1 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Yves Saint Laurent
Id Produs: PLILIYSLA1078050

“Ca un sarut pe obraji, ca un blush pe buze” Asa prezinta Yves Saint Laurent acest produs inovator 2-in-1 pentru buzer si obraji. Joaca-te cu nuantele si armonizeaza culoarea buzelor cu cea a obrajilor. Aceasta spuma usoara se intinde uniform, fara efort, ca un voal mat, delicat. Poti alege dint-o paleta de 12 culori semnate Yves Saint Laurent. Spuma se poate aplica direct pe buze pentru un moment de placere pura, sau cu ajutorul aplicatorului, daca doresti un contur precis, sau un al doilea strat.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 G FUCHSIA DESINVOLTE 1

Opteaza pentru un Luciu de buze Yves Saint Laurent rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Yves Saint Laurent online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Yves Saint Laurent este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 G FUCHSIA DESINVOLTE 1 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 G FUCHSIA DESINVOLTE 1 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: