Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSSY STAIN 6 ML FUCHSIA DORE 14 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSSY STAIN 6 ML FUCHSIA DORE 14, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Yves Saint Laurent bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSSY STAIN 6 ML FUCHSIA DORE 14 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Yves Saint Laurent
Id Produs: PLILIYSLA1067223

Un gloss de buze bogat pigmentat care da o stralucire senzationala zambetului tau. Cu Glossy Stain, aplicarea culorii devine un joc pretios. Un ritual rebel. Poti aplica un singur strat sau doua, poti sa amesteci nuantele pentru a crea efecte unice. Inmoaie pensula in aceasta cerneala fermecata a dorintelor si urmeaza-ti instinctul! Culoarea luminoasa si sofisticata rezista pe buzele tale ore intregi.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: GLOSSY STAIN 6 ML FUCHSIA DORE 14

Opteaza pentru un Luciu de buze Yves Saint Laurent rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Yves Saint Laurent online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Yves Saint Laurent este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul GLOSSY STAIN 6 ML FUCHSIA DORE 14 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSSY STAIN 6 ML FUCHSIA DORE 14 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: