Luciu de buze Yves Saint Laurent VERNIS À LÈVRES WATER STAIN 615 6ml cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Yves Saint Laurent VERNIS À LÈVRES WATER STAIN 615 6ml, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Yves Saint Laurent bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Yves Saint Laurent VERNIS À LÈVRES WATER STAIN 615 6ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Yves Saint Laurent
Id Produs: PMKYSLA1385685

Noul Vernis À Lèvres Water Stain de la Yves Saint Laurent este un lip stain cu o textură ușoară, nelipicioasă, pe care abia de o vei simți pe buze. Formula cu grad înalt de pigmentare îți oferă un machiaj pronunțat și un aspect intens, iar pentru ca aplicarea să fie ușoară și precisă, YSL a conceput un aplicator cu vârf subțire.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: VERNIS À LÈVRES WATER STAIN 615 6ml

Opteaza pentru un Luciu de buze Yves Saint Laurent rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Yves Saint Laurent online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Yves Saint Laurent este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul VERNIS À LÈVRES WATER STAIN 615 6ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Yves Saint Laurent VERNIS À LÈVRES WATER STAIN 615 6ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: