Luciu de buze Yves Saint Laurent VINYL CREAM LIP STAIN 6 ML NUDE PULSE 404 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Yves Saint Laurent VINYL CREAM LIP STAIN 6 ML NUDE PULSE 404, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Yves Saint Laurent bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Yves Saint Laurent VINYL CREAM LIP STAIN 6 ML NUDE PULSE 404 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Yves Saint Laurent
Id Produs: PLILIYSLA1218758

Yves Saint Laurent Vinyl Cream Lip Stain este un lip gloss ce ofera stralucire de vinil buzelor tale, intreaga zi. Acesta contine pigmenti intensi de culoare ce se aplica ideal pe conturul buzelor, datorita aplicatorului in forma de diamant, si ofera acoperire perfecta a buzelor dintr-o singura miscare. Formula cremoasa a lip gloss-ului rezista pana la 10 ore, iar buzele tale se simt confortabil si arata minunat timp indelungat.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: VINYL CREAM LIP STAIN 6 ML NUDE PULSE 404

Opteaza pentru un Luciu de buze Yves Saint Laurent rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Yves Saint Laurent online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Yves Saint Laurent este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul VINYL CREAM LIP STAIN 6 ML NUDE PULSE 404 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Yves Saint Laurent VINYL CREAM LIP STAIN 6 ML NUDE PULSE 404 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: