Masca tratament Biotherm LIFE PLANKTON CLEAR ESSENCE SERUM 200ml cu comanda online

Imbunatateste aspectul pielii cu o Masca tratament Biotherm LIFE PLANKTON CLEAR ESSENCE SERUM 200ml profesionala ce asigura o ingrijire delicata si profunda. Bucura-te de o piele hidratata si sanatoasa folosind o Masca tratament Biotherm de calitate pe care o poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Masca tratament Biotherm LIFE PLANKTON CLEAR ESSENCE SERUM 200ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Masca tratament Biotherm
Id Produs: PSKBIOT1345714

Life Plankton Clear Essence Serum de le Biotherm este un ser al cărui ingredient principal este Life Plankton, un micro-organism cu extraordinare proprietăți de regenerare. Acest produs conține cea mai mare concentrație de Life Plankton existentă. Formula, la fel de ușoară ca a unei ape cosmetice, dar la fel de intensă ca a unui ser, se absoarbe rapid, nu îți încarcă tenul și are efect în profunzime, lăsându-ți pielea cu un aspect vizibil mai tânăr și mai luminos.

Brand: Biotherm
Colectie: LIFE PLANKTON CLEAR ESSENCE SERUM 200ml

Ajuta pielea sa capete un aspect sanatos folosind o Masca tratament Biotherm profesionala cu un miros absolut divin ce lasa o piele hidratata si catifelata. Realizate doar din ingrediente sigure astfel de masti tratament marca Biotherm sunt recomandate pentru a fi folosite ori de cate ori simti nevoia de o relaxare profunda, evitandu-se astfel imbatranirea prematura a pielii.

Alege Masca tratament Biotherm online menita sa iti protejeze si hidrateze corespunzator pielea. Achizitioneaza Masca tratament Biotherm LIFE PLANKTON CLEAR ESSENCE SERUM 200ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: