Parfum de niche Amouage LOVE MIMOSA 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Amouage LOVE MIMOSA 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Amouage originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Amouage LOVE MIMOSA 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Amouage
Id Produs: PPAAMOA26503

Amouage creează o odă pentru o floare extraordinar de delicată – mimoza. Parfumul Love Mimosa se concentrează în jurul acestei flori, iar ingredientele rare și rafinate au unicul rol de a scoate în evidență gingășia mimozei. Notele de vârf reunesc frunze de violetă, rădăcină de iris și Cascalone, o moleculă sintetizată care oferă o prospețime acvatică revigorantă. Inima protejează aroma mimosei și o pune în lumină datorită perei și unei alte molecule atent creată numită Paradisone – o explozie florală divină. Notele de bază conțin ylang-ylang, heliotrop și ambroxan. Fii muza celor din jur purtând capodopera Amouage Love Mimosa!

Brand: Amouage
Colectie: LOVE MIMOSA 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Amouage de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Amouage original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Amouage online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Amouage LOVE MIMOSA 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: