Parfum de niche Amouage OPUS XI 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Amouage OPUS XI 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Amouage originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Amouage OPUS XI 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Amouage
Id Produs: PPAEPAMOA25011

Amouage Opus XI este un parfum lemnos și misterios care te atrage în capcana sa cu un farmec aparte. Puternic și intoxicant, acesta te vânează la început printr-o aromă puternică de măghiran, imobilizându-te cu o notă pregnantă de lemn de Agar și leatherwood, iar în final te hipnotizează complet cu mirosul de smirnă.

Brand: Amouage
Colectie: OPUS XI 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Amouage de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Amouage original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Amouage online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Amouage OPUS XI 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: