Parfum de niche Annick Goutal UN MATIN D'ORAGE 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Annick Goutal UN MATIN D’ORAGE 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Annick Goutal originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Annick Goutal UN MATIN D’ORAGE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Annick Goutal
Id Produs: PPAEPGOUT1078246

Cu UN MATIN D’ORAGE, Annick Goutal capturează cu măiestrie frumusețea capricioasă a florii de gardenia, în același timp opulentă și atât desimplă. Notele de debut îmbată simțurile cu prospețimea lămâilor de Amalfi, combinate cu ghimbir și note verzi încântătoare. Inima parfumului te poartă într-o grădină japoneză magică, o abundență de flori albe și fine ce păstrează mirosul ploilor calde. Bucură-te de aroma acestui buchet voluptos care se pierde treptat într-o îmbrățișare pasională și durabilă de lemn de santal luxuriant.

Brand: Annick Goutal
Colectie: UN MATIN D’ORAGE 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Annick Goutal de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Annick Goutal original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Annick Goutal online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Annick Goutal UN MATIN D’ORAGE 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: