Parfum de niche Annick Goutal VANILLE CHARNELLE 75ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Annick Goutal VANILLE CHARNELLE 75ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Annick Goutal originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Annick Goutal VANILLE CHARNELLE 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Annick Goutal
Id Produs: PPAEPGOUT1162688

Cu VANILLE CHARNELLE, Annick Goutal inventează noul limbaj ce exprima pasiunea și arta seducției. Mai mult decât un parfum, este o promisiune multisenzorială care-ți ademenește simțurile într-o mare dulce de vanilie și lapte de migdale. Notele de vârf trezesc în tine dorințe, cu ylang ylang opulent și piper nestatornic. Inima cremoasă și dulce a parfumului bate rapid, îmbibată în tăriasenzuală a boabelor de tonka și esenței de mosc alb. Baza este jucăușă și provocatoare, cu tonuri de absolut de vanilie și vetiver.

Brand: Annick Goutal
Colectie: VANILLE CHARNELLE 75ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Annick Goutal de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Annick Goutal original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Annick Goutal online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Annick Goutal VANILLE CHARNELLE 75ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: