Parfum de niche Etat Libre d'Orange YES I DO 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Etat Libre d’Orange YES I DO 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Etat Libre d’Orange originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Etat Libre d’Orange YES I DO 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Etat Libre d’Orange
Id Produs: PPAEPELDOYID100

Arată lumii latura ta pozitivă și natura ta exuberantă purtând Etat Libre d’Orange YES I DO. Compoziția florală cyphre îți poartă simțurile într-un dans sublim, asemeni unei balerine grațioase. Primele piruete sunt delicate și fine, pe acorduri de lăcrimioare, iasomie și floare de portocal. Dansul devine din ce în ce mai intens pe măsură ce notele de mijloc se scufundă în esențe lemnoase calde, de ambră, patchouli și mosc. În final, ecouri dulci de bezele, trestie de zahăr și cacao persistă un timp îndelungat, ca promisiunea jucăușă a primului sărut.

Brand: Etat Libre d’Orange
Colectie: YES I DO 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Etat Libre d’Orange de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Etat Libre d’Orange original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Etat Libre d’Orange online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Etat Libre d’Orange YES I DO 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: