Parfum de niche Initio OUD FOR GREATNESS 90ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Initio OUD FOR GREATNESS 90ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Initio originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Initio OUD FOR GREATNESS 90ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Initio
Id Produs: PPAEPITIOINBG0001SP

Initio își propune prin parfumul Oud For Greatness să comunice pe un plan spiritual mult mai profund. Aroma lemnului de agar este în lumina acestui parfum și este considerată un tonic pentru sănătatea fizică, emoțională și spirituală, de aceea se face resimțită pe tot parcursul acestuia. Nota recurentă de lemn de agar te transpune într-o stare de nirvana – simțurile tale urmând să fie încet învăluite de condimente intrigante precum șofran, nucșoară și liniștitoarea lavandă. Aceste arome lemnoase condimentate se împletesc ideal cu tente de paciul și mosc. Aspiră la o stare spirituală superioară și lasă noblețea parfumului Oud For Greatness să te cuprindă.

Brand: Initio
Colectie: OUD FOR GREATNESS 90ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Initio de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Initio original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Initio online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Initio OUD FOR GREATNESS 90ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: