Parfum de niche Initio SIDE EFFECT 90ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Initio SIDE EFFECT 90ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Initio originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Initio SIDE EFFECT 90ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Initio
Id Produs: PPAEPITIOINCB0001SP

O experiență olfactivă perfect echilibrată, Initio SIDE EFFECT este o compoziție pasională, creată pentru a readuce la lumina emoții uitate și pentru a elibera simțurile de orice frica. Initio este o casă de parfumuri franceză ce reînvie puterea esențelor ancestrale și a materiilor prime de cea mai bună calitate, renumite pentru virtuțile lor active, pentru a crea o colecție privată de parfumuri exclusive. Side Effect se deschide cu note nobile de tabac și rom, apoi stârnește valuri de vanilie cremoasă ce poartă simțurile către o bază extatică de esențe de lemn și scorțișoară irezistibilă.

Brand: Initio
Colectie: SIDE EFFECT 90ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Initio de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Initio original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Initio online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Initio SIDE EFFECT 90ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: