Parfum de niche Jo Malone London BLACKBERRY&BAY BODY&HAND LOTION 250ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London BLACKBERRY&BAY BODY&HAND LOTION 250ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London BLACKBERRY&BAY BODY&HAND LOTION 250ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PSKJOMA1159347

Retrăiește momentele unice din copilărie cu acesta loțiune pentru corp și mâini care miroase a mure proaspăt culese, a frunze de dafin și a esențe lemnoase. Vei descoperi o aromă cu note vibrante, accente proaspete și verzi: Jo Malone Blackberry& Bay Body&Hand Lotion. Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți completa parfumul loțiunii cu o colonie din aceeași gamă sau poți să alegi cu Orange Blossom Cologne, vei obține o aromă intensă. Iar dacă îți plac notele mai fresh, amestecă Blackberry & Bay Cologne cu Lime Basil & Mandarin Cologne.Note dominante: mure, frunze de dafin, lemn de cedru.

Brand: Jo Malone London
Colectie: BLACKBERRY&BAY BODY&HAND LOTION 250ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London BLACKBERRY&BAY BODY&HAND LOTION 250ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: