Parfum de niche Jo Malone London ENGLISH PEAR&FREESIA DIFFUSER 165ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London ENGLISH PEAR&FREESIA DIFFUSER 165ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London ENGLISH PEAR&FREESIA DIFFUSER 165ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PHOJOMA1027274

Parfumul pentru încăperi Jo Malone English Pear & Freesia aduce aroma toamnei în casa ta. Notele delicioase de pere coapte sunt desăvârșite de adierea delicată a petalelor de frezie, în timp ce baza lemnoasă, îmbogățită cu paciuli și ambră, oferă intensitate întregii combinații. Designul simplu dar rafinat al difuzorului de parfum îl transformă într-un element elegant, potrivit oricărui stil. Pentru a te bucura de o aromă intensă, utilizează întregul set de bețișoare (10 bucăți).

Brand: Jo Malone London
Colectie: ENGLISH PEAR&FREESIA DIFFUSER 165ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London ENGLISH PEAR&FREESIA DIFFUSER 165ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: