Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN COLOGNE 30ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN COLOGNE 30ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN COLOGNE 30ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PPAJOMA190456

Jo Malone Lime Basil & Mandarin: intensitatea busuiocului este temperată de notele gurmande ale fructelor (lime & mandarine) și perfect completată de aroma de ambră. O creație clasică, reprezentativă pentru Jo Malone. Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți alege să o mixezi cu Pomegranate Noir Cologne Intense și vei obține o aromă intensă. Iar pentru a crea un parfum fresh, adaugă un strop de Red Roses Cologne.Note dominante: mandarină, busuioc, ambră.

Brand: Jo Malone London
Colectie: LIME BASIL&MANDARIN COLOGNE 30ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN COLOGNE 30ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: