Parfum de niche Jo Malone London ORANGE BLOSSOM COLOGNE PRE-WRAP 30ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London ORANGE BLOSSOM COLOGNE PRE-WRAP 30ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London ORANGE BLOSSOM COLOGNE PRE-WRAP 30ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PPAJOMA1363186

Nu ai cum să nu păstrezi în amintire mirosul florilor de citrice, este ceva deosebit. Iar Orange Blossom Cologne te va cuceri, grație aromei suave a florilor de clementin, combinată cu cea a florilor de portocal, alături de parfumul nuferilor, a florii de iris și a vetiverului. Un adevărat deliciu! Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți alege să mixezi Orange Blossom Cologne cu Dark Amber & Ginger Lily Cologne, pentru a obține o aromă intensă și bogată. Iar dacă dorești ceva fresh, adaugă un strop din White Jasmine & Mint Cologne.Note dominante: floare de clementin, liliac alb, rădăcină iris;Produsul este ambalat într-o cutie specială, sigilată, decorată cu o panglică elegantă.

Brand: Jo Malone London
Colectie: ORANGE BLOSSOM COLOGNE PRE-WRAP 30ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London ORANGE BLOSSOM COLOGNE PRE-WRAP 30ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: