Parfum de niche Jo Malone London VETIVER & GOLDEN VANILLA COLOGNE INTENSE 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London VETIVER & GOLDEN VANILLA COLOGNE INTENSE 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London VETIVER & GOLDEN VANILLA COLOGNE INTENSE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PPAJOMA1441754

Jo Malone London revine cu o nouă apă de colonie intensă – Vetiver & Golden Vanilla. Simplă în compoziție, însă de un rafinament aparte, această creație îți va captiva simțul olfactiv de la prima interacțiune. Parfumul se deschide intens cu o notă intrigantă de cardamom, dezvăluind o inimă misterioasă de vetiver. Vanilia bourbon de la baza acestei capodopere adaugă căldură și dulceață. Lasă-te învăluită de rafinamentul Jo Malone London!

Brand: Jo Malone London
Colectie: VETIVER & GOLDEN VANILLA COLOGNE INTENSE 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London VETIVER & GOLDEN VANILLA COLOGNE INTENSE 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: