Parfum de niche Jo Malone London WILD BLUEBELL COLOGNE PRE-WRAP 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London WILD BLUEBELL COLOGNE PRE-WRAP 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London WILD BLUEBELL COLOGNE PRE-WRAP 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PPAJOMA1363171

Wild Bluebell Cologne: parfumul vibrant al florilor de zambilă sălbatică este acompaniat de puritatea lăcrămioarelor și a inflorescențelor de măceș, fiind desăvârșit de aroma exotică a fructului kaki. Vei descoperi o apă de colonie cu parfum delicat, floral-fructat. Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele pentru a obține parfumuri unice, personalizate după propriile dorințe. Adaugă un strop de Dark Amber & Ginger Lily Cologne Intense pentru a da intensitate aromei. Iar dacă dorești o aromă mai fresh, combină-l cu Nectarine Blossom & Honey Cologne. Note dominante: zambilă sălbatică, kaki, musk alb.

Brand: Jo Malone London
Colectie: WILD BLUEBELL COLOGNE PRE-WRAP 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London WILD BLUEBELL COLOGNE PRE-WRAP 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: