Parfum de niche Jul et Mad AMOUR DE PALAZZO 50 ML 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jul et Mad AMOUR DE PALAZZO 50 ML 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jul et Mad originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jul et Mad AMOUR DE PALAZZO 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jul et Mad
Id Produs: PPAEPJULE0344

Jul et Mad AMOUR DE PALAZZO este un parfum misterios, cu un caracter nobil, unic și pasional, precum o poveste de dragoste la palatul unui imperator italian. Debutul este un buchet condimentat de cuișoare, ghimbir, piper și nucșoară, ce anunță o inima rafinată de violete, piele de lux, patchouli senzual și la labdanunm puternic. Luminozitatea balsamică voluptoasă a acestui parfum este scoasă în evidență de bază sofisticată din esențe seducătoare de lemn, mosc, papirus și ambră.

Brand: Jul et Mad
Colectie: AMOUR DE PALAZZO 50 ML 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jul et Mad de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jul et Mad original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jul et Mad online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jul et Mad AMOUR DE PALAZZO 50 ML 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: