Parfum de niche Jul et Mad LA COLLECTION LES CLASSIQUES SET 35ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jul et Mad LA COLLECTION LES CLASSIQUES SET 35ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jul et Mad originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jul et Mad LA COLLECTION LES CLASSIQUES SET 35ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jul et Mad
Id Produs: PPAEPJULE9014

Nu te poți hotărî la un singur parfum care să te reprezinte? Jul et Mad vine în ajutor cu setul de miniaturi Les Classiques – acesta conține cinci parfumuri în miniatură, câte unul pentru fiecare stare de spirit și ocazie – Stilettos on Lex, Aqua Sextius, Secrets du Paradis Rouge, Amour de Palazzo, Terras à St. Germain. Explorează rafinamentul capodoperelor Jul et Mad și asociază-le cu cele mai frumoase amintiri!

Brand: Jul et Mad
Colectie: LA COLLECTION LES CLASSIQUES SET 35ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jul et Mad de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jul et Mad original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jul et Mad online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jul et Mad LA COLLECTION LES CLASSIQUES SET 35ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: