Parfum de niche Jul et Mad NIN-SHAR 57 ML 57ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jul et Mad NIN-SHAR 57 ML 57ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jul et Mad originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jul et Mad NIN-SHAR 57 ML 57ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jul et Mad
Id Produs: PPAEPJULE0614

Grădinile suspendate ale Babilonului, protejate de zeița sumeriană a plantelor, au inspirat creația parfumului Jul et Mad NIN-SHAR Extrait de Parfum, o compoziție vibrantă, oriental-lemnoasă ce capturează simțurile cu dulceață extravagantă a florilor. Parfuml își dezvăluie frumusețea luminoasă încă de la început, cu o combinație surprinzătoare de bergamotă vivace, lichior de trandafiri îndrăzneț și esență puternică de davana. Inima exotică de iasomie egipteană, absolut de trandafiri și patchouli se disipa încet într-o îmbrățișare caldă, balsamică, atinsă de tămâie, lemn de cedru si vanilie. Parfumul unic este prezentat într-o sticlă prețioasă de colecție vine într-o sticlă prețioasă de colecție prezentată într-o cutie albă, lăcuită, cu închidere magnetica aurită. Setul include un atomizor reîncărcabil împodobite cu cristale strălucitoare.

Brand: Jul et Mad
Colectie: NIN-SHAR 57 ML 57ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jul et Mad de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jul et Mad original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jul et Mad online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jul et Mad NIN-SHAR 57 ML 57ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: