Parfum de niche Kemi TEMPEST 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Kemi TEMPEST 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Kemi originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Kemi TEMPEST 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Kemi
Id Produs: PPAKEMIK01350

Descoperă aromele Islamului cu apa de parfum Kemi Tempest! Aceasta este o creație olfactivă oriental-lemnoasă potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mireasma sa te întâmpină cu note de portocală, te îmbrățișează cu note de rășină Gurjan și te lasă cu amintirea unui buchet perfect balansat cu note de lemn de agar.

Brand: Kemi
Colectie: TEMPEST 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Kemi de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Kemi original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Kemi online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Kemi TEMPEST 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: