Parfum de niche Kilian INTOXICATED - REFILLABLE 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Kilian INTOXICATED – REFILLABLE 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Kilian originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Kilian INTOXICATED – REFILLABLE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Kilian
Id Produs: PPAKILI1442439

Intensitatea, căldura și aroma delicată, dar puternică a unei cești de cafea neagră turcească a fost inspirația parfumierilor Kilian pentru a crea un deosebit amestec din acorduri de vanilie, cardamom și cafea mocha. Acest amesc a devenit apa de parfum Intoxicated, o creație olfactivă cu adevărat deosebită, ce îți dă dependență. Folosește acest parfum la ocazii speciale sau în fiecare zi, pentru a le stârni celor din jurul tău o dependență tine.

Brand: Kilian
Colectie: INTOXICATED – REFILLABLE 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Kilian de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Kilian original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Kilian online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Kilian INTOXICATED – REFILLABLE 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: