Parfum de niche Kilian LOVE DON'T BE SHY 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Kilian LOVE DON’T BE SHY 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Kilian originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Kilian LOVE DON’T BE SHY 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Kilian
Id Produs: PPAKILI1442435

Fluturașii pe care îi simți când te îndrăgostești pentru prima dată sunt un sentiment atât de pur și inocent, încât nu se pot compara cu nimic. Ești atât de stânjenită de propriile emoții și atât de entuziasmată în același timp încât sufletul tău devine un amalgam de emoții amețitoare. Kilian te invită să retrăiești aceste momente magice cu noul Love Don’t Be Shy. Aceasta este o apă de parfum ce împletește note dulci și delicate de neroli, flori de portocal și bezea, pentru a te încuraja să experimentezi iubirea la maxim, fără rușine sau ezitare.

Brand: Kilian
Colectie: LOVE DON’T BE SHY 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Kilian de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Kilian original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Kilian online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Kilian LOVE DON’T BE SHY 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: