Parfum de niche Kilian LOVE THE WAY YOU TASTE 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Kilian LOVE THE WAY YOU TASTE 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Kilian originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Kilian LOVE THE WAY YOU TASTE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Kilian
Id Produs: PPAEPKILI1312907

Eleganța femeii trebuie complementată de către un parfum pe măsură, precum Love The Way You Taste. Parfumul poate fi comparat cu un sofisticat Mojito care la primul contact se deschide cu note revigorante de lămâie și mentă. După prima înghițitură, cocktailul își arată pe rând aromele verzi și de magnolie. Baza acestui elixir al rafinamentului este vetiverul. Pulverizează Love The Way You Taste pentru a-ți începe ziua într-un mod înviorător, dar totodată sofisticat!

Brand: Kilian
Colectie: LOVE THE WAY YOU TASTE 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Kilian de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Kilian original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Kilian online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Kilian LOVE THE WAY YOU TASTE 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: