Parfum de niche Kilian MOONLIGHT IN HEAVEN REFILLABLE - WITHOUT CLUTCH 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Kilian MOONLIGHT IN HEAVEN REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Kilian originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Kilian MOONLIGHT IN HEAVEN REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Kilian
Id Produs: PPAKILI1365748

Kilian Moonlight In Heaven este cheia ta către porțile paradisului interzis al dorințelor. În același timp seducătoare și inocentă, aroma se deschide cu tonuri efervescente și exotice de lămâie și grepfruit verde, condimentate cu piper roz și îmblânzite cu un cocktail tropical de nucă de cocos și mango. Când luna răsare, totul se schimbă. Parfumul devine din ce în ce mai întunecat, pasiunea din ce în ce mai puternică și simțurile tale își găsesc propria scară către lună, țesută din ambra fierbinte, fum și vetiver. Parfumul vine fără clutch.

Brand: Kilian
Colectie: MOONLIGHT IN HEAVEN REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Kilian de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Kilian original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Kilian online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Kilian MOONLIGHT IN HEAVEN REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: